TEXT ´ READER Lelaki Eksistensial ↠ NAMI COB NOBBLER

Nami Cob Nobbler ↠ Lelaki Eksistensial READER

[Reading] ➶ Lelaki Eksistensial Author Nami Cob Nobbler – Businesscurrency.co.uk Mengisahkan seorang lelaki yang tidak dinyatakan namanya dalam kehidupannya mempunyai ramai kekasih yang berlainan gaya dan pemikiran Fitrana aktres sinetron gred B Indonesia yang hidupnya dikaburi maDa seorang ketua cawangan UMNO serta Lin atau Tengku Adlina anak kepada Tengku Farouk yang memiliki syarikat hartanah terkemuka meminati dalam bidang penulisan dan membuka syarikat penerbitan buku Scented Pen Sdn Bhd Bermula dari seorang penganggur yang hanya memiliki manuskrip novel kemudian memikat hati Lin dan seterusnya menjadi senang lenang seperti hari ini

DOC ↠ Lelaki Eksistensial ↠ Nami Cob Nobbler

Pannya mempunyai ramai kekasih yang berlainan gaya dan pemikiran Fitrana aktres sinetron gred B Indonesia yang hidupnya dikaburi material Puspa seorang gadis hipster vegan yang sentiasa menentang arus serta tidak suka perkara mainstream Maisara seorang hijabster yang belajar di institut pengajian tinggi swasta dalam bidang fesyen meminati Maher Zain dan anak kepa

TEXT ´ READER Lelaki Eksistensial ↠ NAMI COB NOBBLER .

TEXT Lelaki Eksistensial

Lelaki EksistensialReading Lelaki Eksistensial Author Nami Cob Nobbler Businesscurrencycouk Mengisahkan seorang lelaki yang tidak dinyatakan namanya dalam kehidupannya mempunyai ramai kekasih yang berlainan gaya dan pemikiran Fitrana aktres sinetron gred B Indonesia yang hidupnya dikaburi ma Mengisahkan seorang lelaki yang tidak dinyatakan namanya dalam kehidu

10 Comments on "TEXT ´ READER Lelaki Eksistensial ↠ NAMI COB NOBBLER"

  • Khrlhsym Khrlhsym

    TEXT ´ READER Lelaki Eksistensial ↠ NAMI COB NOBBLER Lelaki EksistensialKau tahu buku Menyingkap Alam Mistik keluaran synergy media penulisnya Dr Hassan Noor Aku ada pergi ke office synergy media dan dari situ aku tahu buku ini sebab ketua editor syarikat ini Dr Hassan Noor nilah dan ya ironi1nya syarikat ini berada di bangsar sama seperti major penceritaan buku lelaki eksistensial di bangsar Dr Hassan ni pelik sikit pakai shade dalam office dia kata dia selalu busyWalaupun tulis pasal buku Alam mistik Dia bercakap seperti orang orang cool Dia cakap dengan aku buku alternatif nilah merosakkan bahasa merosakkan minda anak anak muda sambil sambil tu aku belek dan baca buku dia dan aku tanya dia buku ini encik tulis ke dan dia jawab Ya saya tulis katanya megah sambil memusingkan buku tu ada gambar dia pakai kopiah bagai Aku tanya lagi Macamana encik ada masa untuk taip buku ini dia jawab google dan editor dengan penuh bangga sebenarnya dia cakap dia buat research dan suruh editor dia si


  • Luc Abdullah

    TEXT ´ READER Lelaki Eksistensial ↠ NAMI COB NOBBLER Lelaki EksistensialBagi orang yang menyukai pengisian apa yang dia tak tahu ke dalam fiksyen barangkali buku ini sesuai untuknyaTapi bagi mereka yang disuap falsafah ada dua sama ada kau suka falsafah yang enak kau telan lancar atau terasa dipaksa paksaAku rasa ironik dan lucu ketika membaca buku ini Buku ini lebih baik dari Bayang dan Awek Chuck Taylor tapi seperti kata saya tadi untuk orang yang tak tahu apa apa yang dimasukkan ke dalam buku ini dia akan amazedSebab saya rasa lucu itu rahsia kau kena baca sendiri Tidak perlu saya suapkan di review ini bukanAfter all ini adalah


  • ❀ Hana

    TEXT ´ READER Lelaki Eksistensial ↠ NAMI COB NOBBLER Lelaki EksistensialBuku pertama Nami yang aku baca setelah pundi pundi ingin tahu aku terjentik dengan dahsyatnya Mendarat saja di KL terus menerpa ke Kinokuniya sempat menguntum senyum simpul kepada Pak Samad Balik hotel buku ini yang pertama sekali aku terkam Pada awalnya aku sangkakan LE macam novel novel pulp yang lain Pretentious saja lebih dari awal sampai akhir Melalak lalak nak membuktikan novel mereka tidak klise macam buku buku terbitan DBP Eccentric sangat kononnya nilai intelektualisme tak ada kalau ada pun sekadar sentuh sipi sipi 'isi' tak ada 'jiwa' pun tak adaMaka aku tersilap Mungkin ini novel pulp pertama yang 'masuk' dengan aku Kritikal pada ideologi ideologi utama yang ada di atas muka bumi; isu patriarchy itu aku paling suka Sinikal terhadap Melayu pasca DEB juga aku suka walaupun terus


  • Hafizz Nasri

    TEXT ´ READER Lelaki Eksistensial ↠ NAMI COB NOBBLER Lelaki EksistensialSeorang lelaki dan Five Golden Rules Perempuan ego danatau nafsu Jujurnya saya suka gaya penceritaan penulis Enak dibaca tidak bosan Mungkin sisipan kisah dari buku kata kata falsafah dan scene debat bersama Puspa sedikit sebanyak menyumbang kepada tahap kesukaan saya terhadap novel ini That scene waktu ke restoren vegetarian dengan debat apa jadi pada tahun 1971 tentang Soviet opportunity Ravi Batra sosialism Marxism et cetera et cetera terasa macam saya ada di kerusi belakang Volkswagen Polo sekaliSaya rasa agak bersalah sebenarnya kerana lelaki kasanova tidak harus saya gemari tetapi kali ini saya boleh terima kisah awal hingga akhir 'aku' Musykil juga saya kenapa sampai begitu kehidupannya tak akan kerana Sofia semata tapi ada hal lain dari silam yang asyik lintas depan mata jadi no wonder Socialis ke pasca DEB ke politik pemikiran 'aku' yang mungkin nampak macam penting diri saja merungut itu ini tentang hidup dan kemahuan tapi entahlah ada semacam something


  • Ahmad Arba&

    TEXT ´ READER Lelaki Eksistensial ↠ NAMI COB NOBBLER Lelaki EksistensialSaya sepertinya menjilati ludah sendiri apabila pertama kali membaca buku ini apatah lagi mencapai ia dari lambaian almari dan mengorbankan RM22 dari dompet saya Tetapi saya tidak dapat menahan dari mengambil tahu apa yang telah digembar gemburkan generas


  • Nazrul Noorzan

    TEXT ´ READER Lelaki Eksistensial ↠ NAMI COB NOBBLER Lelaki Eksistensialmanusia yang bertuhankan Tivi; manusia yang melihatkan imej visual itu sebagai satu keutamaan; sistem pendidikan yang


  • Nor Mohamed

    TEXT ´ READER Lelaki Eksistensial ↠ NAMI COB NOBBLER Lelaki EksistensialSaya suka buku iniia mengajar saya untuk mengorat awek


  • Shazni Ibrahim

    TEXT ´ READER Lelaki Eksistensial ↠ NAMI COB NOBBLER Lelaki EksistensialTak berapa kemas Agak messy


  • phazleeanna

    TEXT ´ READER Lelaki Eksistensial ↠ NAMI COB NOBBLER Lelaki EksistensialBuku ini banyak membicarakan perihal hipster dan mainstreamSoal kapitalisme dan sosialisme Tentang id ego dan super ego dan Ganguro GirlsTetapi ianya tidak


  • Fuka-chan

    TEXT ´ READER Lelaki Eksistensial ↠ NAMI COB NOBBLER Lelaki Eksistensialmembaca Lelaki Eksistensial membuat aku merasakan betapa kurang membacanya diri aku ni okey bukanlah kurang membaca macam mana cuma l