Cinta Kita Book ô PaperbackDownload ´ Suzana sulaiman


Book Cinta Kita

[Reading] ➾ Cinta Kita Author Suzana Sulaiman – Businesscurrency.co.uk Lama hidup sendirian setelah pemergian Dahlia Khalish jadi lupa cara bercinta sehinggalah istina hadir dalam hidupnya istina yang matang istina yang penuh dengan adab sopan dan yang penting istina kayReading Cinta Kita Author Suzana Sulaiman Businesscurrencycouk Lama hidup sendirian setelah pemergian Dahlia Khalish jadi lupa cara bercinta sehinggalah istina hadir dalam hidupnya istina yang matang istina yang penuh dengan adab sopan dan yang penting istina kay Lama hidup sendirian setelah pemergian Dahlia Khalish jadi lupa cara bercinta sehinggalah istina hadir dalam hidupnya istina yang matang istina yang penuh dengan adab sopan dan yang penting istina kaya dengan kasih sayang menarik Khalish untuk jatuh cinta sekali lagi“I

Cinta KitaThink I have fallen in love with you” Khalishistina angkat muka dan air mata sudah mengalir di pipinya Sungguh dia memang mengharapkan ucapan itu dari Khalish“Please don't cry is Marrying me can't be that bad?” KhalishPerkahwinan mereka memang membahagiakan Khalish yang penyayang sering buatkan istina terbuai dengan setiap perlakuannya“Hmm bagi abang peluk sayang kejap I need to recharge my batteries” – Khalish“I am truly blessed to have you Abang tak pernah sangka yang rasa bahagia ini akan jadi milik abang sekali lagi KhalishNamun

Doc É Cinta Kita ✓ Suzana Sulaiman

Cinta Kita Ü Think I have fallen in love with you” Khalishistina angkat muka dan air mata sudah mengalir di pipinya Sungguh dia memang mengharapkan ucapan itu dari Khalish“Please don't cry is Marrying me can't be that bad?” KhalishPerkahwinan mereka memang membahagiakan Khalish yang penyayang sering buatkan istina terbuai dengan setiap perlakuannya“Hmm bagi abang peluk sayang kejap I need to recharge my batteries” – Khalish“I am truly blessed to have you Abang tak pernah sangka yang rasa bahagia ini akan jadi milik abang sekali lagi KhalishNamun Doc É Cinta Kita ✓ Suzana Sulaiman

Cinta Kita Book ô PaperbackDownload ´ Suzana sulaiman .

Suzana Sulaiman ✓ Cinta Kita Reader

Suzana Sulaiman ✓ Cinta Kita Reader Bahagia milik mereka hanya sampai dipertengahan jalan Ujian yang melanda hampir membuatkan mereka tewas“I want you to terminate the pregnancy Faham tak ni?” Khalish“is faham Tapi is tak boleh” istina“Then you don't love me It is as simple as that istina” Khalishistina sudah mula menggeleng Tidak mungkin Apa sebenarnya yang terjadi sehingga Khalish yang penyayang sanggup meminta istina menggugurkan kandungannya? Apa akan jadi bila istina tetap dengan pendiriannya dan Khalish mengambil keputusan meninggalkan rumah untuk mencari ketenangan?

10 Comments on "Cinta Kita Book ô PaperbackDownload ´ Suzana sulaiman"

  • Rouge

    Cinta Kita Book ô PaperbackDownload ´ Suzana sulaiman Cinta KitaCK review1st of all congrats Roughly what I can say Khalish really pengecut guy Sorry but that what I felt once dia tak berani nak express his feeling towards istina N I'm not surprise w his action after that Started to fall for Khalish


  • Intan Syafinaz

    Cinta Kita Book ô PaperbackDownload ´ Suzana sulaiman Cinta KitaSebenarnya dah lama baca buku ni tapi baru sekarang tergerak nak bagi review Sori ye Kak su Bukan apa saya memang tak pandai nak bagi review but I figured it's the least I can do to appreciate the writer's hard workAnyway I must admit Cinta Kita is among the Malay books that made me fall in love with Malay novels and I have been reading them ever since ; Sebuah kisah cinta yang banyak menerapkan nilai kasih sayang bukan hanya antara dua orang kekasih tetapi sesama keluarga Cerita cinta yan


  • HH

    Cinta Kita Book ô PaperbackDownload ´ Suzana sulaiman Cinta KitaWell written i couldnt believe that this is the author's first book Well done kiddoI especially like the attention to details The author has managed to capture my a


  • Nazura Hassan

    Cinta Kita Book ô PaperbackDownload ´ Suzana sulaiman Cinta Kitai had read this book than 5x a very good book indeed for me this is a very matured reading the language is uite simple the conflicts are well developed between khalish and istina the love between them is so sincere and as a reader i can feel it husna is such a gem any parents could wish for the religious aspect in the novel is indirectly written but give such great impact on me congrats to the writer and i am patiently waiting for her new book


  • Naira2975

    Cinta Kita Book ô PaperbackDownload ´ Suzana sulaiman Cinta KitaBook #19 2014This book really is an emotional read Rasanya kalau nak rate 55 tu macam tak cukup Rating 2 juta5 should be it Sigh This book actually hits home Something that relates to me personally some bits lah So I wasn't surprised kalau I tenangis at some parts I love this book You're one of my favourite author now Keep the karya coming I'm 100% sure i'd buy them


  • Mimizarina

    Cinta Kita Book ô PaperbackDownload ´ Suzana sulaiman Cinta KitaI love Cinta Kita it's so simple to read the right amount of sweetness and all the emotions are real Congratulations to Suzana for her inaugural effort and


  • Yuezzie Anna

    Cinta Kita Book ô PaperbackDownload ´ Suzana sulaiman Cinta KitaI liked the middle part towards the end Enough said


  • W. N. Izzaty

    Cinta Kita Book ô PaperbackDownload ´ Suzana sulaiman Cinta Kita#53#2017Done reading Cinta Kita by Suzana Sulaiman It was amazing As I was just finished reading Dia Pelengkap Hidupku yesterday I couldn't help myself from comparing these 2 novels Watak cerita lebih kurang sama Dara dan duda beranak satu Tapi duda dalam ni kematian isteri Tu la je yang sama Still both novels have their own strength Cinta Kita mainly focused on Khalish istina and Husna their daughter Conflict started when istina was diagnosed with Preeclampsia during pregnancy I believe SS is either from medical background or did thorough research about this disease And yes she did excellent writing Tak payah google pasal preeclampsia pon takpe She did explained it very nicely in this novel Dan tahniah Boleh dikatakan SS berjaya membangk


  • Mazz

    Cinta Kita Book ô PaperbackDownload ´ Suzana sulaiman Cinta KitaLife is a journey filled with memories in every step we make choose the ones that will make you think of nothingbut LOVEI love the love between Khalish and istinaI love the fact that Husna knew much much earlier that istina is the woman made for her papa; the woman who will fill the void in her papa's lonely life and the one who will make her a Kak LonghahahaI love the constant affection between Khal iseven when they don't realise they are already into each otherand last but not least I love how the story flowed even when it made me cry A


  • creme brulee

    Cinta Kita Book ô PaperbackDownload ´ Suzana sulaiman Cinta KitaThis is a definitely must read book It has a very lovely story between istina and Khalish Penulis bijak menggunakan lentok bahasa yang buatkan aku keep on reading this book Cerita simple and it has a very meaningful valueOh watak Khalish sangatlah awwww how to say ah? He's 10 out of 10 Ni yg susah ni kalau sudah tangkap cintan dengan hero novel Hahaa This is certainly a well written book by Suz