text ↠ Amran Fans ↠

ePub Amran Fans

[Epub] ➝ Amran Fans ➢ Amran – Businesscurrency.co.uk Buku ini bukan bodoh punya barang kerana kebodohan Amran hanya untuk mereka yang berakal“Kebodohan Amran hanyalah untuk mereka yang berakal” – AmranMungkin korang pun dah nampak yang Amran tak mEpub Amran Fans Amran Businesscurrencycouk Buku ini bukan bodoh punya barang kerana kebodohan Amran hanya untuk mereka yang berakal“Kebodohan Amran hanyalah untuk mereka yang berakal” – AmranMungkin korang pun dah nampak yang Amran tak m Buku ini bukan bodoh punya barang kerana kebodohan Amran hanya untuk mereka yang berakal“Kebodohan Amran hanyalah untuk m

reader ã Amran Fans º Amran

Ereka yang berakal” – AmranMungkin korang pun dah nampak yang Amran tak macam dulu Dah kurang buat korang ketawa Idea pun dah biasa biasa Bukan apa Amran rasa diri ni dah terlalu tua dan dah terlalu lama memegang tampuk pemerintahan dekat media sosial niSebelum korang gulingkan Amran dengan cara tak bermaruah bagaimana yang berlaku pada Muammar Gaddafi baik Amran pilih untuk undur diri ataup

Amran º Amran Fans mobi

Amran FansUn bergerak perlahan sedkit untuk kasi laluan pada page page troll baru yang Amran lihat potensi mereka jauh lebih baik dari AmranAmran tinggalkan hasil catatan Amran selama dua tahun kewujudan Amran Fans ini kepada korang Korang cari beli dan bacalah hasil tinggalan Amran tu nanti Amran doakan agar kalian semua dimurahkan rezeki Terima kasih kerana pernah menyokong Ada rezeki kita jumpa lagi

10 Comments on "text ↠ Amran Fans ↠ "

  • Firdaus Abu Bakar

    text ↠ Amran Fans ↠ Amran Fanshambar ni Meran kau melawak kat Facebook je la ek


  • Naim AlKalantani

    text ↠ Amran Fans ↠ Amran FansAku baca tak sampai 2 jam Ada ide yang boleh pakai Ada yang sinis Ada yang kelakar Ada yang babi


  • Sooraya Evans

    text ↠ Amran Fans ↠ Amran FansVarious crap gets passed off as literature these days Tiada nilai sekadar memerah populariti yang sedang memuncak untuk kutipan royalti'Penulisan' yang agak angkuh dan penuh sindiran meskipun penulis ternyata tidak memahami kebanyakan isu secara jelas dan terperinci Misalnya entri mengenai kemelut Cadbury di mana JAKIM banyak kena hentam kiri dan kanan Pendek kata tidak keterlaluan andai himpunan helaian kertas ini dikategorikan sebagai samp


  • Sharulnizam Mohamed Yusof

    text ↠ Amran Fans ↠ Amran FansAmran Fans Selalu juga nampak statusnya dikongsi rakan di FB Lucu juga Sesekali ada juga singgah melawat laman FBnya Bila dibaca baca tidak lah sampai mahu LIKETak faham juga likers nya beribu ribu Ratus ribuSampai DubookPress pun terbitkan buku Amran Fans ini Tempohari hampir hampir mahu beli di Pesta Buku tapi tak jadi Ada pula jualan online dengan harga diskaun yang menarik tak


  • Pie Mesnan

    text ↠ Amran Fans ↠ Amran FansBuku yg menceriakan hidup anda Buku ni koleksi dari FB meran tu sendirimaybe ada orang bosan sbb dah biasa bacatapi tuk hiburkan hati di kala sunyi buku ni lah sesuaihehe


  • Wan Siti

    text ↠ Amran Fans ↠ Amran FansSantaibuku pinjam nibuku pertama yg dibaca dari ADMIN FB PAGEmakan dalamniat admin ni utk pandaikn bangsaokeylah tui support u


  • Farrah

    text ↠ Amran Fans ↠ Amran FansKebodohan Amran hanya untuk orang berakal


  • Aliesha Kirana

    text ↠ Amran Fans ↠ Amran Fansbeli sebab nak baca sesuatu yg menghiburkan n boleh release stress walaupun smua dr status fb amran je tp aku bkn jenis follow amran n baca smua status dia jadi agak menghiburkan jiwa


  • Aril

    text ↠ Amran Fans ↠ Amran FansNot bad I'm not following all his fb status so this book is LOL There's sarcasm Orang bangang taley baca cause he'll not get it


  • Wee

    text ↠ Amran Fans ↠ Amran Fans#05 2015biarlah orang nak kata tak best pun aku ok je